top of page

Vi takker av "Q"!

Jacquez Henderson (25) også kalt Quez eller bare "Q", har gjennomført sin siste trening her hos oss, og tirsdag formiddag satt han seg på flyet hjem til USA.


"Q" kom til oss i september, fikk arbeidstillatelse og ble dermed også godkjent for spill 5. oktober. Samme dag debuterte han for BLNO laget i kampen mot Ammerud, der han pådro seg et skikkelig overtråkk og var ute av spill for en periode.

.


Foto: Maja M. Stenerud


Han har spilt seg inn på laget og hos fansen, og avslutter sesongen sin her hos oss med en svært god kamp mot Tromsø. Vi kommer sannsynligvis aldri til å glemme ham i kampen mot Centrum, da han med 2,9 sekunder igjen på klokka satt trepoengeren som ga oss ettpoengs seieren over Centrum. En seier som også sikret oss niendeplassen i grunnserien, og dermed ny BLNO kontrakt for sesongen 2023-2024.Foto: Pineapplepapishot


Coach Jarl K. Jespersen har følgende å si om spilleren sin, som nå forlater oss:

Q kom som en overraskelse til oss gjennom kontakt med Matz Stockmann. Q lette etter et sted å starte karrieren sin, og landet hos oss. Han er en atletisk guard som virkelig kan skyte ballen. Det tok litt tid før det løsnet for han, men som en ung gutt, alene i Norge for første gang, var det bare snakk om tid. På trening kunne han skyte 23 av 25 treere. Derfor var det en veldig glad trener på benken, da han traff det skuddet mot Centrum. Og igjen skyter 2/3 mot Tromsø i helgen som var. Jeg ønsker Q lykke til videre i karrieren, også må han vite at han alltid har en plass her i Oppsal.


"Good luck Ice Cold Q, keep shooting and being Fun guy Q. Believe in yourself and play with confidence."


Vi ønsker "Q" lykke til videre, og hvem vet - kanskje får vi se ham igjen!


Foto: TV2 Play

Comments


bottom of page