top of page

SommerhilsenKjære medlemmer i Oppsal Basket,

 

Sommeren er her, og vi ønsker å sende dere alle en varm sommerhilsen! Vi håper dere nyter lange, solfylte dager og får tid til å lade batteriene før vi møtes igjen til en spennende basketsesong.

 

Tusen takk for den fantastiske innsatsen dere har lagt ned gjennom året. Dere har vist imponerende lagånd, dedikasjon og sportsånd på banen, og vi er utrolig stolte av hva vi har oppnådd sammen.

 

Vi ønsker også å sende en hjertelig takk til alle dere fantastiske frivillige som bidrar til vår klubb. «Mine beste venner har jeg fått gjennom idretten» er noe mange av oss kan relatere til. Det sosiale fellesskapet vi bygger gjennom vår deltakelse i idretten er unikt, og det er takket være dere som engasjerer dere.

 

Som frivillig er din uvurderlige innsats med på å skape gode og trygge lokalsamfunn hvor barn og unge kan utfolde seg med mestring, utvikling og idrettsglede. Ved å delta og engasjere deg, blir du en som virkelig teller. Gjennom idrettsfellesskapet får du en fantastisk mulighet til personlig utvikling, enten du brenner for arbeid i styret eller diverse utvalg eller sekretariat eller utøver.

 

Grip muligheten, bli med i idrettsfellesskapet og få ny kompetanse som du vil ha glede av resten av livet, både innenfor og utenfor idretten. Din innsats bidrar til fellesskap, vennskap og personlig utvikling som varer livet ut.

 

Mens dere som er spillere nyter ferien, ikke glem å holde kroppen i bevegelse og kanskje ta noen skudd på basketbanen nå og da. Vi gleder oss til å se dere tilbake i hallen, klare for nye utfordringer og moro.

 

Vi planlegger en kick-off til sesongstart 19. august og håper at både spillere og foreldre vil ta seg tiden til å komme i Oppsal Arena 4.

 

Styret, sportslig utvalg, inkluderingsutvalg jobber med å få plass treningstider, trenere, dugnader, basketballcamper og bedre vilkår for klubben i Oppsal Arena. Vi arbeider også med å etablere et selvfinansierende BLNO-lag for herrer og skaffe nye samarbeidspartnere for klubbutvikling av både toppidretten og breddeidretten, samt fylle hallen på BLNO-kamper med underholdning og klubbkvelder for både store og små.

 

Vi er alltid klare for å få innspill og ønsker gjerne at flere ønsker å bidra. Ingen bidrag er for små for oss. Det vi ønsker oss mest er frivillige som kan hjelpe oss med å få inn sponsorer og hjelpe oss å planlegge arrangement. Sammen er vi sterke, og vi håper at vi kan skape en familieklubb på tvers av alder.

 

Ha en fantastisk sommerferie, fylt med glede, latter og gode minner!

 

Med varme sommerhilsener, Oppsal Basket

Comments


bottom of page