top of page

Oppsal jenter tar hjem seieren i årets regionsmesterskap
Vi er stolte av å kunne gratulere Oppsal jenter U16 og jenter U19 med en fantastisk prestasjon i årets regionsmesterskap - B serie.


Begge lagene har spilt 2 kamper.

Lørdag: JU16B Oppsal 2 – Bislet basket, 93:10

Søndag: JU16B Bøler Basket - Oppsal 2, 35:53

MVP: Sanna Lund Gummesson


Lørdag: JU19B Oppsal – Asker Aliens J04 1, 78:53

Søndag: JU19B Oppsal – Kjelsås 2, 75:52

MVP: Zaynep Aslan


Jentene har imponert på alle nivåer og vist en utrolig innsats og dedikasjon til sporten sin. Det har virkelig vært en glede å se dem spille og vinne.


Jentene har jobbet hardt og trent intenst for å nå dette nivået. De har vist at med riktig trening, fokus og disiplin, kan man oppnå store ting. Denne seieren er ikke bare en individuell prestasjon, men et bevis på hele klubbens harde arbeid og dedikasjon til å utvikle talentfulle spillere.


Oppsal har alltid hatt en sterk tradisjon for å utvikle unge spillere, og jentene er et eksempel på dette. Vi vet at dette bare er begynnelsen på noe stort, samt at vårt nytt sportslig utvalg i klubben, allerede nå, lager spennende fremdrifts – og utviklingsplaner som kommer til å overraske alle jentelagene våre.


Vi vil gjerne takke J16 og J19 og deres trenere for alt deres arbeid og innsats. Dere har inspirert og motivert mange, og vi ser frem til å følge deres reise videre. Vi vet at dette bare er begynnelsen på noe stort, og at dere vil fortsette å imponere og inspirere i årene som kommer.


Vi ønsker dere alt det beste og lykke til i deres videre karriere som basketballspillere. Dere er virkelig en inspirasjon for alle i klubben.


Foto: Johan Gummesson og Runa Kalleson

Commenti


bottom of page