top of page

Oppsal Baskets Inkluderingsutvalg

For å arbeide systematisk og langsiktig med klubbens integreringsarbeid, har styret utnevnt et inkluderingsutvalg.


Vi gleder oss til å jobbe sammen med Sharm og Arshad videre i klubbens integreringsarbeid.

Her finner dere mer informasjon om medlemmene i utvalget: https://www.oppsalbasket.no/inkludering


Utvalgets første oppgave var deltagelse i Mangfold- og Inkluderingssamling den 3. og 4. mars 2023 på Scandic Fornebu, i regi av Oslo og Viken Idrettskrets. Til inspirasjon fikk deltagerne høre fra Røde Kors hvordan antall fattige barnefamilier i Norge stadig øker, Abdinor Mahamed fra Tøyen Sportsklubb om veien til tilhørighet og aktivitetsglede, KFUM om hvordan de lyktes med å øke jente- og kvinnefotballagene betydelig, og Dag Endal fra Haugerud IF om hvordan sette et helt nærmiljø i bevegelse.

På lørdag ble deltagerne introdusert for en metode for å starte opp og gjennomføre inkluderingsarbeid i en idrettsklubb, og fikk mulighet til å diskutere mulige tilnærminger til inkludering i forskjellige miljøer, og hvordan vi kan måle resultater. Det ble tydelig at det er mange veier å velge mellom, og derfor gleder vi oss til å starte opp dette arbeid også i Oppsal Basket.


Om dette høres spennende ut for deg og du ønsker å bidra, send oss gjerne en melding til kristin.vernan@oppsalbasket.no, og du kan bli med oss på reisen!


Ellers skal vi dele det vi gjør på inkludering for klubben fremover. Følg med, vi gleder oss!


Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page