top of page

Oppsal Basket i Scania cup

I år deltok to lag fra Oppsal basket i Scania cup i Södertälje, Sverige. Scania er også kjent som uoffisielt nordisk mesterskap i basket og bare det å bli invitert er en stor bragd i seg selv.

I vår var Oppsal basket representert av to lag, Jenter2008 laget og Gutter2011 laget.
 

Det er et kjent faktum at Sverige og Danmark har en lengre basketballtradisjon enn Norge, så norske lag som drar til Scania, drar for å gi en god fight og vise motstand. Jentene våre dro dessverre tilbake med fem tap, men også med en uvurderlig erfaring som man lærer utrolig mye av!

 

For gutter2011 var dette første gang å delta i Scania. I alderen u13 ser man også størst forskjell på basketreglene i Norge og resten av Norden, så læringskurven pleier å være brattest for norske lag i denne alderen. Gutta endte på 11. plass av 14 lag, med tre seire og 4 tap. Men de kan skryte på seg at de hadde et av tøffeste forsvarene på turneringen, om ikke det tøffeste. Lagene som spilte mot oss, scorte betydelig mindre mot oss enn mot de andre lagene de spilte mot.

 

Vi ønsker å takke spillerne, trenerne og lagkontaktene, samt alle foreldrene som har vært med, for å ha representert Oppsal basket på Nordens tøffeste turnering og håper at de er med neste gang og!

Siste innlegg

Se alle

DAMELAG I 3.DIVISJON

Damelag i 3. divisjon! Spilte du basket da du var yngre? Eller er du fortsatt aktiv? Sitter du på tribuna mens barna spiller og drømmer om å spille selv med Oppsal-drakta på? -Da må du lese videre! Vi

Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page