top of page

NY KAMP - NYE MULIGHETER!


Så ble det vi som trakk det korteste strået og tapte Oslo-derbyet mot Centrum. Det var en spennende kamp lenge. Veldig bra trøkk i hallen, og intensiteten utpå der var til å ta og føle på.

Jeg må først få takke alle de frivillige i Oppsal som kamp inn og kamp ut hjelper oss å skape så flotte arrangement som vi gjør, uten dere er vi nada!

Når man sitter her med den sure følelsen etter et tap, er det vanskelig å si så mye. Kult å se Tomas Ceesay debutere, kult å se matchupen mellom barndomsvenner og treningskameratene Isac og Laurence.

Ikke så kult at vi mister det som har vært oss de siste kampene, vi har bare kjørt på, vært trofaste mot det vi skal gjøre. Det ble dessverre litt borte denne kampen.

Kanskje vi hadde for høye skuldre?

Skal vi vinne flere kamper må vi konvertere på stealsene våre, vi må skyte ballen vesentlig bedre, spesielt fra straffelinja, og fortsette å holde sammen.


Dagens motstander, Gimle, serietoer og fjorårets norgesmestere blir en hard nøtt å knekke, men ikke umulig. Sist gang vi spilte mot de, tapte vi med 30. En kamp hvor de skøyt ballen fra 3-poengsland, og ikke minst balltempoet de hadde rundt om i laget, noe 25 assist beviser.


Jeg gleder meg til en ny kamp i hallen; og håper vi kan fortsette den gode trenden vi har hatt mot gode lag i 2023. Vi må tro på det fra start, og spille en kamp som alle andre kamper.

Coach Jarl

Commentaires


bottom of page