top of page

Våre sommerinstruktører er klare!

Sommerferien er en tid fylt med glede, energi og muligheter for barn og unge. For mange av dem er deltakelse i ulike idrettsaktiviteter en viktig del av sommeropplevelsen.


Snart braker det løs med mange forskjellige idrettsaktiviteter i vår bydel og Oppsal Basket vil fortsetter med sin tradisjon. Vår basketballskole Vi Er Alle Et Lag som har blitt et kjent varemerke, vil også denne sommeren tilby barn og ungdom basketbalaktiviteter.


Bak disse engasjerende aktivitetene står en gruppe dedikerte instruktører som sørger for at barna får en minneverdig og givende sommer.


For å forberede ungdom og unge voksne til denne viktige rollen har Oslo idrettskrets arrangert instruktørkurs, som gir dem nødvendig opplæring og kompetanse.


Instruktørkursene arrangeres vanligvis i forkant av sommerferien, slik at deltakerne er godt forberedt når de tar på seg ansvaret som instruktører.


Instruktørkurset er spesielt designet for de som skal lede aktiviteter for barn og unge i sommerferien. Kurset er satt sammen av elementer fra Lederkurs for ungdom og Barneidrettstreneren, to anerkjente opplæringsprogrammer. Denne kombinasjonen sikrer at deltakerne får en solid grunnleggende forståelse av ledelse, kommunikasjon og barneidrett. Kurset tilbyr en kombinasjon av teori og praksis, der deltakerne får muligheten til å lære av erfarne instruktører.

Gjennom kurset får ungdommene muligheten til å utvikle seg som instruktører, styrke sine lederegenskaper og lære hvordan de kan skape en trygg og inkluderende atmosfære for barna.

Videre er instruktørkursene også en flott mulighet for ungdommene til å bygge nettverk og bli en del av et større fellesskap av instruktører. De får muligheten til å utveksle erfaringer, samarbeide og lære av hverandre, noe som er svært verdifullt både for deres personlige utvikling og deres fremtidige karrieremuligheter.


Etter gjennomført Instruktørkurs vil våre instruktører få nødvendig kunnskap og verktøy som gjør dem i stand til å planlegge og lede ulike idrettsaktiviteter på en strukturert og engasjerende måte. Dette bidrar til å skape gode opplevelser for barna og gir dem muligheten til å utvikle sine ferdigheter og interesser innen idrett.


Her er noen av våre instruktører som har gjennomført kurs i regi av Oslo idrettskrets og som du vil møte på vår basketballskole.


Så la oss applaudere innsatsen til våre instruktører og ønske dem lykke til i deres sommerjobb med å inspirere og motivere barn og unge gjennom idretten!
Comments


bottom of page