top of page

Oppsal Basket støtter Trivselsprogrammet


Oppsal Basket er glade for å fortelle at vi nå har inngått et samarbeid med Trivselsprogrammet, Skandinavias største program for aktivitet og inkludering i barne- og ungdomsskolen.

Trivselsprogrammet har som formål å fremme verdier som inkludering, vennlighet og respekt. Dette er helt i tråd med verdiene som Oppsal Basket står for.

Trivselsprogrammet går ut på at utvalgte elever får rollen som Trivselsledere. Trivselsledere får opplæring i hvordan man kan sette i gang og gjennomføre trygge og inkluderende leker og aktiviteter, og hvordan de kan være gode ledere. Deretter får Trivselsledere ansvar for å legge til rette for slike aktiviteter i friminuttene på skolen. De passer på at alle følger reglene, og oppfører seg fint mot hverandre. På jevnlige møter planlegger og evaluerer Trivselslederne aktivitetene sammen med TL-ansvarlige (lærere).Som premiering får Trivselsledere et kulturkort med ulike fordeler og rabatter. Oppsal Basket har nå valgt å støtte det gode arbeidet Trivselsprogrammet gjør, med å gi Trivselsledere mulighet til å få gratis inngang på våre BLNO-hjemmekamper.

Så ser du et nytt ungt fjes på neste hjemmekamp, kan det godt være en Trivselsleder på sin første elitekamp. Vi oppfordrer alle i klubben til å ta dem godt imot, sammen med alle andre gjester og besøkende!


Les mer om Trivselsprogrammet HER

Comments


bottom of page