top of page

Vi går for topp 6!sier en selvsikker og gira Jarl Jespersen på en av sesongens første BLNO treninger


Med fokus på lagmoral, rutiner og struktur skal Jarl Jespersen og Sohail Ashraf ta Oppsal Panthers BLNO lag til nye høyder allerede i sin sesong to.

Det er nye spillere på vei inn i troppen og trenerne virker både stolte og ikke minst selvsikre på alle sine spillere.

BLNO satsningen er viktig for Oppsal basket, men vi er vårt ansvar bevisst når det kommer til å være forbilder for våre breddespillere. Det er de som en gang skal være med å styrke dette laget, så vi har også mange planer for hvordan vi skal inkludere og bidra inn mot våre bredde lag, sier assisterende coach Sohail.

Både Jarl og Sohail var det sterke teamet som sikret Oppsals BLNO lag videre plass til årets sesong i den første sesongen noen gang for Oppsal Basket. De har begge lang kompetanse og er meget erfarne trenere.

De holder oss litt på pinebenken enda når det kommer til hvem som er tatt ut i denne prestisjefylte troppen, men en ting kan de allerede røpe:

« Vi har signert Isaiah Alonso fra USA som fremstår som en person som vil tilføre gruppa mye også på det sosiale plan.

I tillegg så får vi en sulten første års proff, med mange likheter til Jacob Tryon i fjor. Han kan strekke gulvet, samtidig som han kan jobbe inside, også er han veldig glad i å dele ballen!» avslutter en gira Headcoach, Jarl Jespersen.

Et samlet Oppsal Panthers gleder seg til nye sesong, og ønsker hele BLNO laget masse lykke til.

ความคิดเห็น


bottom of page