top of page

Vi ønsker "Etti" lykke til videre!

Etter en fantastisk debutsesong, takker vår junior- og BLNO spiller for seg, og setter kursen vestover. Etienne gjør bergenser av seg, og spiller kommende sesong i sort og gult, nærmere bestemt for Frøya.Etienne er en av to Oppsal-spillerne som er tatt ut på U-18 landslaget, og han reiser sammen med Nataniel Nikolic og resten av laget til Nordisk i Södertälje 26. juni.

Han kom til oss fra Bøler i mai 2021, og har siden gjort seg bemerket både som junior,- , 1. divisjons- og BLNO spiller.

Han har fått stor tillit og en betydelig rolle i BLNO laget, med mye spilletid. Han har i snitt scoret 11 poeng per kamp og skjøt 34% fra trepoengsland.Coach Jarl K. Jespersen, som har fulgt og bidratt i Etiennes utvikling de siste 3 årene, synes det er vemodig. "Samtidig har alle gode ting en ende. Etienne er en stor spiller, som kommer til å dra nytte av daglig samarbeid med Metis og Arne Ingebrigtsen i Frøya. Vi håper og tror "Etti" vil være i gode hender hos coach Frode Ramberg.

Vi håper dette er riktig for han, og at han fortsetter den gode utviklingen sin, både som spiller og menneske.


Både jeg, som coach, og til og med barna mine, kommer til å savne "Etti". "
Den nye tilværelsen blir nok uvant også for Etienne, som fyller 18 år i dag!


Om sin tid i Oppsal sier han;


"Oppsal har vært som mitt andre hjem. Oppsal Panthers er klubben som har gitt meg sjansen til å utvikle meg som spiller og person. Jeg har møtt mange nye venner og lagkamerater her, og har alltid trives i klubben.

Det samholdet vi har i gruppa er uslåelig og vi vil alle det beste for hverandre. Det jeg kommer til å savne mest, er alle lagkameratene , trenerne og mine bestevenner. Kommer til å savne og representere Oppsal og ikke minst savne gutta mine.

Men nå er jeg klar for en ny utfordring, i en ny by og ny klubb. Gleder meg til å fortsette utviklingen min med nye trenere og lagkamerater. Det blir også veldig spennende å bo uten mamma. Blir tøft å vaske klær og lage mat selv!"


Blir det for tøft, er du hjertelig velkommen tilbake til oss Pantherne!


Vi ønsker "Etti" lykke til, og gleder oss til å møte se på banen igjen, selv om du vil stå på motsatt banehalvdel!
Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page