top of page

HURRA! Panthernes jenteløft 2023-2024!

Så glade blir vi, når vi har ventet siden februar, og har mottatt midler øremerket til jentene i klubben!Vi i Oppsal Basket har mottatt hele 225.000,- blanke kroner som skal brukes til å satse på jentene i klubben.

Summer i denne størrelsesorden kommer ikke uten forutsetninger, og det jobbes for tiden aktivt med å få tak i en kvinnelig trenerressurs til klubben. Denne ressursen ser vi for oss skal fungere som aktiv trener i tillegg til å bistå med å rekruttere og trene opp jente-trenere i klubben. Det vil bli flere aktiviteter rettet mot jentene våre.


Robin Myrvold i Sportslig Utvalg kan fortelle at de jobber aktivt med å finne rett trenerressurs. Åpne treninger forbeholdt jenter er allerede startet opp. Her har det blitt arrangert konkurranser av forskjellig slag, skills/drills, kamper og tid for å "henge" i hallen med venninner.

I kveld blir det egen jentekveld med foredrag og snacks for jenter født i 2005-2009.

Robin tror dette vil bli spennende for alle - inspirasjon, refleksjon, teambuilding og fokus på jentenes/kvinnenes fremtid i Oppsal Basket.Over sommeren starter jobben med å få et samarbeid med skolene i området opp og gå.

Her har klubben allerede gode kontakter, etter å ha hatt Inklubasket-tilbud på to av barneskolene de siste to årene, og ikke minst et eget morgentilbud for ungdommer på en av ungdomsskolene i området. Dette har vi troa på!


Klubben planlegger aktiviteter gjennom kommende sesong, som vil styrke både det sportslig og sosiale samspillet. Her skal jentene og trenerne få komme med forslag og ønsker i samarbeide med SU. Det vil også være naturlig å jobbe sammen med Inkluderingsutvalget vårt om prosjektet i tiden som kommer.


Jeg tror det vil bli et spennende år for jentene i Oppsal Basket, sier Robin!

Vi skaper et sterkt grunnlag for jenter til å vokse, utvikle- og utfordre seg sammen med støttende lagvenninner og trenere, med tanke på en positiv og konkurransedyktig fremtid. Vi ser frem til etter hvert å stille lag i høyre nivå med endelig mål å still lag i BLNO!"Her kan dere lese mer om hva vi har søkt om, og hvordan vi har beskrevet tiltaket:
Siste innlegg

Se alle

DAMELAG I 3.DIVISJON

Damelag i 3. divisjon! Spilte du basket da du var yngre? Eller er du fortsatt aktiv? Sitter du på tribuna mens barna spiller og drømmer om å spille selv med Oppsal-drakta på? -Da må du lese videre! Vi

Commentaires


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page