top of page

BLNO herrene våre har vært i Bergen – og i dag er det nok et viktig oppgjør!

Som seg hør og bør, har coach Jarl litt å si om både Bergens-helgen, siste del av sesongen og ikke minst dagens kamp mot Bærum.


Oppfordringen er som vanlig klar og tydelig – kom på kamp, vi trenger DEG på tribunen!

Bergen, byen under regnet

Og jammen regnet det også fra 3 poengsland i Fyllingenhallen på lørdag ettermiddag. Fyllingen startet forrykende, og scoret hele 41 poeng i første periode.

Vi var ufokuserte og ble tatt på senga. Vi henter oss inn igjen underveis i kampen, og ligger på et punkt 14 poeng bak. Dessverre klarer vi ikke å holde intensiteten oppe, og vertene stikker av med seieren.

Søndag startet med frokost på hotellet, en fin tur med Fløybanen og litt teambuilding før avreise til Gimlehallen.

Vi er klare og våkne fra start, og vi fremstår som det laget vi er. Vi leder til halftime og har tro på seieren. Gimle viser seg frem og skrur dessverre opp et par hakk, og beveger ballen ekstremt bra i tredje periode. Vi blir liggende bak, prøver å hente inn, men det holder ikke hele veien inn.

Tap til tross – jobben gutta legger ned er bra, og jeg sier meg fornøyd med kampen.


Veien videre

I dag får vi besøk av Bærum. Et lag vi har slitt mot så langt i sesongen. Det vil være viktig for oss at vi tar med oss det positive fra Gimle-kampen, og angriper med intensitet og en viss «grittiness». Hver possesion teller, og det starter med forsvaret vårt.

Asker kommer krypende opp nedenfra, og puster oss i nakken.

Alle kampene vi har igjen er derfor finaler for oss!


Kom på kamp, støtt oss til en ny hjemmeseier! Vi trenger dere på tribunen!


Siste innlegg

Se alle

DAMELAG I 3.DIVISJON

Damelag i 3. divisjon! Spilte du basket da du var yngre? Eller er du fortsatt aktiv? Sitter du på tribuna mens barna spiller og drømmer om å spille selv med Oppsal-drakta på? -Da må du lese videre! Vi

Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page